cursos

Els cursos de Nivell 1 (conegut també com a intermedi o nivell B) i Nivell 2 (conegut també com a sufiència o nivell C) tenen material propi, en format digital, que es pot despenjar gratu´tament. El material consta d'una part teòrica i d'uns exercicis, per poder realitzar el curs.

A més de les diferents unitats amb contingut teòric, hi ha uns arxius anomenats Estratègies pràctiques, que són una interpretació eficaç per entendre i memoritzar allò que és imprescindible de la gramàtica i deixar per als erudits el més conflictiu. Només cal saber el que ens permetrà escriure normalment amb correcció; i què i on cal consultar els dubtes. Després cadascú és molt lliure d’aprofundir en qüestions controvertides de la normativa.

 

Cal esmentar que, com a qualsevol curs de llengua, hi ha tambÚ un material addicional (diccionaris, llibres de verbs, altres manuals de consulta, etc.) que va a cÓrrec de cada alumne. A cada nivell proposem una bibliografia, tant amb material en línia com amb suport paper, amb tots aquests títols.