1. Al carrer de casa teva la vorera és molt estreta i hi ha un tram que els cotxes aparquen en bateria, de manera que part del cotxe envaeix la vorera. L'espai que queda entre la porta i els cotxes aparcats és tan petit que no permet sortir de casa amb el carret d'anar a comprar -imagina't amb un cotxet d'un nen, una cadira de rodes... Escriu a l'ajuntament demanant una solució. (mínim 150 mots)


  2. L'associació de veïns del teu barri celebra el 40 aniversari de la seva fundació. Tu n'ets membre actiu des de fa ben bé 15 anys, i coneixes bé totes les activitats que ha realitzat i realitza per a la millora del barri des que es va crear. Escriu el text inaugural amb què començaran els actes de celebració per festejar aquest aniversari. (mínim 150 mots)


  3. Escriu un article d’opinió per a una revista del barri parlant de la programació infantil que s’emet a la televisió. (mínim 150 mots)


  4. Has guanyat el concurs de pastissos de la festa de fi de curs de l'AMPA de l'escola dels teus fills. Us han demanat, a les persones que heu guanyat, la recepta del pastís per publicar-la a la revista de l'AMPA. Redacta-la . (mínim 150 mots).
  5.