1. Sou un matrimoni jove, tots dos treballeu fora de casa. Teniu una criatura de quatre mesos, s'ha acabat el permís de maternitat i no voleu portar-la a una escola bressol tan aviat. Voldríeu una persona de confiança, que no us cobrés gaires diners. Esteu disposats a sacrificar-vos per tal d'aconseguir el que voleu. Escriu una nota per passar-la per correu electrònic a tots els vostres coneguts per tal de trobar una persona adequada. (mínim 80 mots)


  2. Marxes del lloc on vius i no et pots endur els mobles que vas comprar fa 6 mesos. T'interessa vendre'ls. Redacta un anunci per publicar a una revista gratuïta d'abast local, i per penjar a les botigues i locals que freqüentes normalment. (mínim 80 mots)


  3. Saps com es posa una rentadora de roba? Explica-ho per escrit. (mínim 80 mots)


  4. Un amic vol anar de viatge i no sap on anar. T'ha escrit perquè sap que has visitat mig món i voldria que li recomanessis un lloc per anar a passar 15 dies. Escriu-li una carta recomanat-li algun lloc. Tu mateix pots inventar-te quina temporada ha triat el teu amic, si anirà sol o acompanyat, si li agrada l'aventura o bé ho vol tot preparat, si prefereix el camp o les ciutats, si li agraden els monuments i els museus o prefereix les discoteques, els bars i els restaurants... entre altres coses. (mínim 100 mots)